Wikipedia

Mozart Rocks

Mozart Rocks, face parte din mica listă a marilor proiecte muzicale de pe la noi. Pe scurt, și pe înțelesul tuturor, niște culți, aparent tocilari cu viori, flaute, tromboane și multe alte asemenea, cântă acompaniați de niște rockeri, unii pletoși, alții nu. Rezultatul e piele de găină… Experința asta și cea pe care am trăit-o la un concert de chitară clasică, într-un muzeu, vor ramâne pentru mult timp bine plasate în topul personal.
Marian Hurducaș — Radio Cluj — 15 iulie 2011

Fameless

Trupa Fameless a cântat piesa asta (For The Love Of God) în premieră în finala Vocea României, prima revenire a lui Tiberiu Albu pe scena de la Voce la un an după ce a luat trofeul.
Acum au lansat și varianta de studio și mă bucur mult că a intrat deja în playlist-urile unor radiouri ca TANANANA , Radio Seven sau Radio Trib. Sper să le urmeze exemplul și alte radiouri. Bravo, băieți!
Tudor Chirilă— 19 februarie 2016

Days of Confusion

Din noianul de fandoseli veleitariste și enervant de inconsistente, se disting cîteva nume prin modul în care se definesc în muzică: Sebastian Spanache Trio, Blue Noise, Ana Cristina Leonte, Dumitrio, Days of Confusion, precum și cîțiva tineri muzicieni care ne dau semne bune în ceea ce privește diversitatea, calitatea și curățenia scenei din viitor.
Berti Barbera — Dilema veche, nr. 581, 2-8 aprilie 2015